söndag 1 maj 2011

Svårt beslut fattat - utförsäljningen börjar 4 maj

Hej alla Syzzla-vänner. Nu är det svåra beslutet fattat. Vi kommer att, efter nästan 7 års verksamhet, lägga ner den "fysiska" butiken i Södra Sandby - går allt som planerat kommer vi att ha öppet fram till den 17 juni. Anledningarna är många - det är svårt att bo 35 mil från affären och att hålla lager på två orter, det känns inte rätt att lägga mer och mer ansvar på "lilla mamma" och alla andra ideella krafter, arbetet med webshop och tradera-auktioner blir "hattigt" mm. Det kan hända att vi säljer/överlåter verksamheten om rätt person/personer dyker upp men annars är tanken att vi stänger helt i Södra Sandby den 17 juni. Eftersom vi inte har samma ytor i här hemma i Småland som Södra Sandby behöver vi er hjälp att minska lagret. Så....

Den 4 maj börjar utförsäljningen i Södra Sandby - vi kommer inte att "stegra" utförsäljningen utan det blir halva priset på allt från början till slut!!! Rabatten räknas efter det ordinarie priset - i de fall ev extra-pris blir lägre än halva priset gäller naturligtvis det lägsta priset. Halva priset gäller ej beställda varor eller hantverk och det blir ingen returrätt/öppet köp på varorna. (Vi har plockat bort en del av sortimentet som även fortsättningsvis kommer att finnas i webshopen, ex Crafty Individuals-artiklar, stämplar från PaperArtsy, Reprint, Stampsmith, och Sweet Pea, Pink Cat Studio). Utförsäljningen gäller ej i webshopen.

Du som vill beställa från Slöjd-detaljer kan göra det som vanligt - katalogpris gäller - inget "halva-priset" på beställda varor.

Efter förfrågan kommer det att ordnas ytterligare kort-vikningskurser i maj o juni - mer info om datum kommer.

Så - passa på att fynda på vår utförsäljning - de bästa fynden görs i början när urvalet är som störst. Skriv önskelista - be att få julafton framflyttad!!

Hjärtligt välkomna!!

Inga kommentarer: