tisdag 29 april 2008

GARNREA!!!!!! NYA STÄMPLAR!!!! VINGAR PÅ VÄG !!!!

hej hopp i galopp.... här händer det saker... nya garnleveranser väntar på plats så nu har en stor del av de "gamla" sorterna fått flytta ut till hallen ... och där är det halva priset på alla nystan...vi fyller på i hallen varje dag

Stämplarna från Pink Cat Studio har anlänt oskadda av resan över Atlanten. Priset blir 119 kr/"ark". De nya motivarken (hemligt hemligt) släpps på världsmarknaden 4 maj men eftersom Syzzla har stängt på söndagar finns de på hyllorna den 5 maj. Jag kan knappt hålla tyst - det är svårt att inte få dela med sig av glädjen över nya, urgulliga motiv. Det är ett ark med motiv- och textstämplar och ett med bakgrunder som släpps.

Många nya pärlor har kommit, vi hinner knappt packa upp dem. Änglavingar och fler färger trollsländevingar är på väg.

Nu måste jag rusa till stämpelbordet....vi ses

söndag 27 april 2008

Linns "pärlparty" 080426






Linn Engqwist firade "pärldag" på Syzzla 080426. Hon hade bjudit in sina kompisar Rebecka Johansson, Maria Åkesson, Ronja Horn, Louise Kanizsai Ståhl, Mathilda Mattsson och Elin Andersson. De var otroligt kreativa (och snabba) - en del av deras unika smycken ser ni ovan. Speciellt fint tyckte jag att Linns armband och "spjutspets-skapelserna" blev. Jätteduktigt tjejer - nu kommer ni att inspirera många med era fiiina smycken. Har jag stavat något namn fel kan ni maila så ändrar jag.

onsdag 23 april 2008

Nya papper från Sassafras Lass och Heidi Grace.






Många nya papper på väg in denna vecka. Sassafras Lass och Heidi Grace bl a. Små "smakprov" ser du här ovan.
Dessutom kommer du att hitta vellum (transparant papper) som är anpassat till bl a utskrifter från bläckstråleskrivare - en rad olika färger och diskret mönstade kommer. Perfekta när man ska göra många kort likadana - inbjudningar, menyer, tackkort och liknande.

Nu är stämplarna från Pink Cat Studio på väg






















... och väntas anlända i slutet på månaden. Ni som har förbeställt kontaktar jag via mail eller telefon när stämplarna kommit. Ni som är ledsna för att ni inte hann med att beställa kan fortfarande "lägga undan" av ovanstående motivplattor. Ring eller maila - först till kvarn gäller. Jag själv kan knappt tåååååååla mig tills de kommer.
Dessutom är det "release" av två nya motivplattor den 4 maj. Dessa är hemliga tills dess - men jag kan lova att de kommer att tilltala oss i Sverige. Men som sagt den 4 maj kommer bilder och då förväntar jag mig att de anlänt till Syzzla. Ledtrådar till vad de nya plattorna innehåller hittar du på www.pinkcatstudio.com - där hittar du också massor av inspirationskort i galleriet.
Du som inte har möjlighet att ta dig till Syzzla kan få stämplarna per post - du får betala portot. Ring eller maila så berättar jag mer.

söndag 20 april 2008

Tvåradigt halsband med fusinghänge.


Letade fram lite av mina "gamla" fusing-hängen och blev inspirerad till ett tvåradigt halsband. Som vanligt en massa olika inslag av cloisonné, sötvattenpärlor, japanska seed-beads och annat från mina lådor. Jag föreslår att du själv gräver lite i dina gömmor - man vet aldrig när man hittar något roligt att göra om.

Krispigt armband


Ett armband efter en originalidé från Gun Björk som skapade det första unika armbandet på en pärlkväll härförleden- Gun gjorde det i blanka, svart/grå iriserande pärlor och chips - här kommer min variant. Syzzla har fått hem magnetlås som är riktigt starka - perfekt till armband som är så svåra att själv knäppa på.

fredag 18 april 2008

Nya glashängen

Nya glashängen - alltifrån ormar till hjärtan. Många med 24 karats guldsand.

Nyss packat upp.....


3d-liners i 42 nya färger både basics, glitter, neon och pärlemorfärger. Stooooora generösa flaskor, 80 ml, med "spritstip".

Jag använder färgen mest som effekt vid kortmakeri eller scrapbooking men med 3D-liner kan du dekorera nästan allting. Färgen stryks direkt på kläder, väskor, askar, lådor, kort, böcker och mycket mer. Den tjockflytande linern ger en vacker 3D effekt.

Tvättbara textilier kan också dekoreras. Observera att du ska låta färgen torka i 3 dagar, innan du kan handtvätta i 30 grader. Färgen kan användas av barn från 3 år.

Hos Syzzla kostar 3d-linern endast 39 kr/80-ml, flaska med spritstip (jämför gärna med stoooora hobbykedjan som tar 29,50 för ynka 30 ml.

onsdag 16 april 2008

Nu är jag "kär och ha-galen" igen...












Pink Cat Studio i Canada har länge intresserat mig p g a deras underbara katt-stämplar. Nu kan jag inte hålla mig längre och har blivit "antagen" som återförsäljare. Jag tar emot förbeställningar t o m måndag 21/4, deadline kl 15.00. Maila mig vad du önskar. Jag vet inte exakt hur porto och ev tulltaxor kommer att påverka priserna men jag tror att ett "ark" hamnar mellan 110-150 kr. Man kan bara köpa hela ark (omonterade) från Pink Cat Studio. Några av motivarken ser du här ovan men spriiiiiiiiiiiiing in på deras sida för att se resten:
www.pinkcatstudio.com
Du behöver inte kunna komma till Syzzla för att beställa från Pink Cat Studio m fl. Det går alldeles utmärkt att maila, eller inga in din beställning - syzzla_hb@yahoo.se eller 046 - 58330 alt 07079 58330. Du får betala ett tillägg för porto (enl Postens priser) samt att betalar in beloppet i förskott. Vill du veta mer om denna möjlighet kan du höra av dig - det är många långväga kunder som redan beställer varor på detta sätt, alltifrån stämplar till smyckedetaljer och pärlor.

söndag 6 april 2008

pärlkväll 080402














































Tack för en trevlig kväll. Många fiiiina unika smycken skapades denna kväll. Alla lyder under beteckningen "design-skyddat av Syzzla".